Sunday, June 15, 2008

Εκτός δημοκρατικού πλαισίου ο Ελληνομέτρης Γιανναράς

O καθ’ έξιν και κατά συρροήν υβριστής της δημοκρατίας, ο γνωστός για τα αντικοινοβουλευτικά κηρύγματά του Ελληνομέτρης Χρήστος Γιανναράς, από τον άμβωνα της κυριακάτικης Καθημερινής έκανε την πιο βάρβαρη επίθεση απ’ όσες έχει κάνει ποτέ εναντίον στελεχών (λ.χ. Λεωνίδας Κύρκος) και των κομμάτων της Αριστεράς:
Ζητεί να τεθούν εκτός νόμου «τα δύο έκνομα κόμματα», ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ! Συνέχεια εδώ

3 comments:

Panos Konstantinidis said...

Καλά ο τύπος έχει ξεφύγει τελείως. Ποιός τον έχει ορίσει θεματοφύλακα των νεοελλήνων; Αν όντως θέλει να συνεισφέρει τότε το καλύτερο που έχιε να κάνει είναι να σταματήσιε να γράφει τις βλακείες του.

penguin_witch said...

"Νεορθοδοξία" δεν είναι η ελληνική μετάφραση του ιταλικού όρου 'φασισμός";

Με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο Γιανναρόχρηστος βύζαξε το δηλητηριασμένο γάλα του φασισμού από τον σιχαμερό Χαίντέγκερ, τον "χειρότερο φιλόσοφο του περασμένου αιώνα" κατά τον Ουμπέρτο Έκο, έναν "αληθινό διάβολο" κατά τον Πόππερ, έναν άνθρωπο σάπιο απ'όλες τις απόψεις.
θα ήθελα, όπως ξεσκεπάσατε τον Έβερτ και τον Χριστόδουλο να γράψετε ένα βιβλίο και για τον Γιανναρά, μήπως και ξυπνήσει ο κόσμος. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, πολύ πιο επικίνδυνος από τον βλάκα Έβερτ.

Panos Konstantinidis said...

Αν διαβάσεις το "καταφύγιο ιδεών" του Γιανναρά θα δεις ότι ο τύπος έχει πολλά απωθημένα από πιτσιρικάς. Η "Ζωή" που είχε μπλέξει του άφησε πολλά ψυχολογικά κατάλοιπα.