Monday, February 19, 2007

Χριστόδουλος για βιβλίο Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού

Αρχ. Χριστόδουλος: Είναι ανιστόρητοι!
«Κορυφώνεται η κριτική του Αρχιεπισκόπου για το νέο σχολικό βιβλίο Ιστορίας της Στ' Δημοτικού. Από τη Μητρόπολη Αθηνών σήμερα το πρωί (και ως εκ τούτου σε πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο μέσω της ΕΡΤ) ο κ. Χριστόδουλος συμπεριέλαβε την Εκκλησία μεταξύ εκείνων που έχουν επαναστατήσει κατά του βιβλίου, όπως χαρακτηριστικά είπε». Περισσότερα στο εξαιρετικό ρεπορτάζ του Νίκου Παπαδημητρίου, στο rnn.gr.
Επίσης, στο ρεπορτάζ του in.gr

6 comments:

Stelios Frang said...

χεχε, λες να βάλουν τη "Μάστιγα" ως διδακτικό βιβλίο στα σχολεία; Θα αποκτήσει επιτέλους ενδιαφέρον το μάθημα των θρησκευτικών :-))

Rodia said...

Χάρισα τη ΜΑΣΤΙΓΑ σε θρησκευάμενη οπαδό του Χριστόδουλου. Μου είπε ότι διαβάζει το βιβλίο με προσοχή -κρατά και σημειώσεις- και θα με ενημερώσει για το τι κατάλαβε.
..μετά από συζήτηση διευκρινιστική με τον παπά της ενορίας άραγε..?..

:-))

Brewtus_Tripelius said...

Από τα αγαπημένα μου βιβλία.

Πολύ χαίρομαι για αυτόν τον ιστοτόπο.

Κοινότητα Εκάλης said...

χμ..αστεια πραματα, γνωμη μου ειναι να δινουν στα παιδια ιντενρετ, να τα μαθαινουν και να αποκτουν την γνωση μονα τους και αυτα να κρινουν τι ειναι σωστο και το οχι και οχι οι δημοσιοι υπαλληλοι του υπουργειου αλλα ουτε και τα λαμογια της εκλησσίας...

by the way..to vivlio gia to xristodoulo paraskevaidi einai tromero k mou ekane entipwsi h jihad pou exei kiri3i sthn filely8erh ellada k ston diafotismo tou 19 aiwna

Agobooks said...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

oistros said...

καλησπέρα
αν εχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=NLoJsJ856tg