Thursday, April 10, 2008

ΕΣΡ λίγες ημέρες πριν την 21η Απριλίου

Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) Ιωάννης Λασκαρίδης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κάλεσε τα μέλη του Συμβουλίου –λίγες ημέρες πριν από την επέτειο της Εθνοσωτηρίου 21ης Απριλίου– σε συνεδρίαση με διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία, επί λέξει και το:
6. Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑϊ TV» Ν. Αττικής για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη παράβαση διατάξεων περί σεβασμού εννόμου τάξεως της χώρας (αρ. 2 παρ. 3 Καν. 2/1991 του Ε. Σ. Ρ.)
(Εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ 21.2.2008)
Μετά την αθώωση του Μπομπ του Σφουγγαράκη, ο οποίος δεν εκρίθη ομοφυλόφιλος και άρα τη γλίτωσε, ο πρόεδρος του ΕΣΡ αποφάσισε να στραφεί εναντίον της εν λόγω τηλεοπτικής εκπομπής γιατί στα πλάνα έναρξής της κυματίζει η ελληνική σημαία ανάποδα. Ελπίζω να πετύχει δύο στόχους ταυτοχρόνως, να κάνει άθελά του διάσημη την κανονική σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» και επίσης να κάνει γνωστές στο πανελλήνιο τις δικές του απόψεις χουντικού ενωματάρχη. Τι νομίζει, ότι ηγείται κάποιας Συμβουλευτικής κάποιας Εθνικής Ραδιοτηλεόρασης, κάποιας Υπηρεσίας Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων;
Ποιοι θα πάρουν πρωτοβουλία για την αποπομπή του;

Στη σημερινή εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» αντί της ελληνικής σημαίας κυμάτιζε η κινεζική. Η κινεζική σημαία θα έπρεπε επίσης να κυματίζει και στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ. Νομίζω όμως ότι το πουλί της χούντας είναι καταλληλότερο για το κτίριο που στεγάζει τον πρόεδρο του ΕΣΡ.
(Ευχαριστώ τους φίλους που μου επεσήμαναν ότι είναι η κινεζική κι όχι η κορεατική).

5 comments:

gortynios said...

Κύριε Βασιλάκη θα σας διορθώσω αλλά δεν ήταν η κορεάτικη αλλά η κινεζική σημαία που κυμάτιζε στην έναρξη της σημερινής "ελληνοφρένειας". Η εκπομπή εδώ : http://www.skai.gr/master_avod.php?id=78402&cid=43350&bc=43350&lsc=1

περιούσιος said...

Κύριε Βασιλάκη,

ο Κιμ Ιλ Σουνγκ απεβίωσε το 1997, αν δεν απατώμαι (θυμάστε τις, δήθεν, αυθόρμητες εκδηλώσεις πένθους των πιστών του μπροστά στις κάμερες;) και τον έχει διαδεχτεί στην ηγεσία της Βορείου Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, υιός του.

περιούσιος said...

Κύριε Βασιλάκη,

ο Κιμ Ιλ Σουνγκ απεβίωσε το 1997, αν δεν απατώμαι (θυμάστε τις, δήθεν, αυθόρμητες εκδηλώσεις πένθους των πιστών του μπροστά στις κάμερες;) και τον διαδέχθηκε στην ηγεσία της Βορείου Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, υιός του, ο οποίος και ηγείται της χώρας αυτής έως και σήμερα.

hnioxos said...

Η εκπομπή Ελληνοφρένεια είναι διάσημη έτσι κι αλλιώς και δε χρειάζεται να την κάνει γνωστή ο κύριος αυτός. Όσον αφορά όλα αυτά που συμαβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με αφορμή και τη μήνυση Βγενόπουλου κατά Τσίπρα νομίζω ότι είναι μια κομμουνιστική συνομωσία άλωσης του κράτους από μέσα!

derwanderer said...

Oxi file periousie! DEN diedex8h ton Patera tou o Kim Jong-il. O teleutaios einai mono GG tou kommatos. O "makaristos" einai PANTA Proedros ths V. Koreas. Mallon to ERS oneireuetai paromoia ry8mish gia na mnhmoneuei akomh ton Zwitakh h ton Papadopoulo h ton Kwnstantino ton 13o wa arxhgon tou kratous!